Kontingent og priser

Kontingentsatser og flyve/startafgifter gældende fra 1. april. De gældende priser står i

PGFs takstregulativ

Prøvemedlemskab

Overvejer du at komme igang som svæveflyver, men er i tvivl om det er noget for dig, kan du med fordel starte ud som prøvemedlem. Prøvemedlemskabet omfatter 5 flyveture med instruktør og dig som elev og inkluderer spilstart, personlig logblad samt midlertidig indmeldelse hos Dansk Svæveflyver Union. De 5 flyvninger skal afvikles indenfor 90 dage. Bemærk at i modsætning til andre klubber opererer PFG ikke med indskud eller omskolingsgebyrer, og svæveflyvning som sportsgren kan derfor prøves uden at det er forbundet med store udgifter.

Prøvemedlemskab 499 kr.

Kontingentsatser

Som fuldgyldigt aktivt medlem i PFG betaler man et månedligt kontingent, og derudover betaler man en afgift som udregnes efter antal starter og flyvetid. Der er specielle reducerede takster for studerende. Se de gældede takster i takstregulativet øverst på siden.

Startafgifter

Man kan starte ved enten en spilstart eller et flyslæb. Det koster en startafgift afhængig af startmedtode. Se takstregulativet for gældende takster.

Skolestartspakke


Elever kan i en 4-månedes periode (i alt ca. 50 mulige flyvedage) for 2999 kr. flyve ubegrænset på K-13 og Junior. Beløbet dækker flyvning og spilstarter. Når man tilmelder sig ordningen må man endnu ikke være gået solo. Pakken startes den 1. i en måned og slutter efter 4 måneder, hvor månederne fra og med oktober til og med marts ikke medtælles. Idéen er, at både nye og eksisterende tosædede elever ved at flyve intensivt i 4 måneder, inklusiv påske og/eller sommerlejr, vil kunne opnå at gå solo og blive ensædet elev for en fast pris plus aktivt kontingent.

Polyteknisk Flyvegruppe, Bygning 237, DTU, 2800 Kgs. Lyngby | pfg@pfg.dk

Flyveplads: Eskebjergvej 88B, Kaldred, 4593 Eskebjerg