Kom godt i gang

Hvis du er interesseret i flyvning eller overvejer du at blive pilot, så opfordrer vi dig til at prøve en tur i et svævefly. Vi råder over to stk. to-sædede fly, som du kan få en tur i, sammen med en af vores instruktører. Instruktøren vil styre flyet i de lave højder, dvs. under start og landing, mens du kan få lov til at styre det i større højde, hvor en fejl kan rettes op med god sikkerhedsafstand til jorden.

Der kan der tegnes et prøvemedlemskab som dækker de første 5 starter. Har du efter et prøvemedlemskabs udløb lyst til at fortsætte med at flyve, så meld dig ind i klubben! Yderligere information om uddannelsen til S-pilot kan læses under Uddannelse

Bestil et prøvemedlemskab

For et prøvemedlemskab, skriv da en mail til pfg@nullpfg.dk, eller kontakt os på vores Facebook side eller udfyld formularen ved at klikke her

Sæsonen

Vi har flyvesæson fra slutningen af marts til slutningen af oktober og vi flyver hver weekend, hvor vejret tillader det. Acceptabelt flyvevejr vil kort sagt sige tørvejr og god skyhøjde. Der kan flyves på langt de fleste dage i sommerhalvåret. Udover weekenderne har vi en sommerlejr med flyvning hver dag i de to første uger af Juli. Desuden flyves der på diverse helligdage.

Transport til og fra flyvepladsen

Transport til og fra flyvepladsen kan med fordel arrangeres i samkørsel med klubbens medlemmer. Flyvpladsen ligger i Kaldred, i nærheden af Kalundborg. De fleste af klubbens medlemmer bor i Københavnsområdet og i Nordsjælland. Da er der mange af medlemmerne, der er studerende og dermed uden egen bil, og offentlig transport tager over 2 timer, er der opbygget en ordning hvor flere af klubbens medlemmer kører med hinanden. Det er derfor ikke en hindring at man ikke ejer en bil for at komme til flyvepladsen. Nogle af klubbens medlemmer ser gerne at man giver et bidrag til benzinudgifterne, og regn derfor med at kunne komme til at betale 30 kr. for transport hver vej. Da der er briefing kl. 9:30 i klubhuset betyder det normalt afgang fra Københavsområdet lidt over 8. Er du i egen bil er adressen Eskebjergvej 88B. Kaldred, 4593 Eskebjerg. Se også Kørselsvejledning

Forplejning

Tæt på flyvepladsen ligger en grillbar, der sælger burgere og andet grillmad. Desuden er der her mulighed for at købe gammeldags isvafler. Priserne virker måske lidt høje indtil man opdager at størrelsen på burgere og is i den grad svarer dertil. Desuden er der lørdag aften fælles madlavning og spisning hvor gæster er velkomne til at deltage.

Påklædning

Ganske almindeligt tøj afhængig af vejret. I foråret og om efteråret kan der været meget koldt og blæsende på flyvepladsen, så hue og vanter kan være meget værdsat. På sommerdage bør du medbringe solcreme, og gerne en hat uden stor skygge (bøllehat). Solbriller er uundværlige hvis du skal flyve. Vandtætte støvler kan være rigtigt godt, da græsset ofte er vådt, og det ikke er sjovt at få våde fødder.

Betaling

Betalingen for prøvemedlemsskabet gøres via MobilePay. Ønskes det a betale kontant, kan du evt. tage fat i et medlem og få ham til at hjælpe med betalingen. Bemærk at vi ikke tager kort, men det er muligt at detaljerne ang. betaling aftales med et vilkårligt medlem på flyvepladsen, hvilket også vil være papirabejdet udføres. Priser for flyvning og medlemskab af klubben kan ses ses under Priser.

Polyteknisk Flyvegruppe, Bygning 237, DTU, 2800 Kgs. Lyngby | pfg@pfg.dk

Flyveplads: Eskebjergvej 88B, Kaldred, 4593 Eskebjerg